Bij het Open West-Vlaams Trialkampioenschap wordt voor iedere categorie een apart klassement opgemaakt. Om opgenomen te worden in het klassement dient de piloot een PA-triallidkaart (VMBB PA West-Vlaanderen) aan te schaffen. De lidkaart kan bekomen worden bij het wedstrijdsecretariaat aanwezig op iedere trialwedstrijd, de kostprijs bedraagt  €10 voor 1 seizoen. Een tweede voorwaarde om opgenomen te worden in het klassement is dat de piloot lid moet zijn van een West-Vlaamse club die erkend is door de VMBB

Interesse om trialist te worden of als actieve trialist deel te nemen aan de trialcompetitie dan zit je bij ons goed. Het Open West-Vlaams Trialkampioenschap staat open voor iedereen. Ben je Belg (zowel Vlaming als Waal) of een buitenlander met Franse, Nederlandse of een andere nationaliteit dan kan je steeds deelnemen aan onze competitie.

Met een trial-lidkaart (1 jaar geldig) van de PA betaal je €20 per wedstrijd om deel te nemen. Schrijf je in met een “daginschrijving” dan betaal je €25. Een verzekering BA-piloot is inbegrepen in de prijs (verzekering t.o.v. derden), een persoonlijke ongevallenverzekering niet.

Indien gewenst dan kan je uw PA-trialkaart reeds vooraf aanvragen door het formulier te downloaden, in te vullen en te laten afstempelen door je club.

Een trialist die eens van de competitie wil proeven of die maar sporadisch eens rijdt kan ook inschrijven buiten het kampioenschap d.m.v. een daginschrijving, daarvoor moet de piloot geen lid zijn van een club en dient ook geen PA-triallidkaart aangeschaft te worden.

Aanvraagformulier
Afgestempelde formulieren kunnen altijd doorgemaild worden via info@trialwestvlaanderen.be of afgegeven worden op het wedstrijdsecretariaat.